Groter netwerk? Meer omzet?

Themadag: Wonen

Datum : 26-06-2024

Wat een geweldige netwerklunch hadden we gisteren (dinsdag 25 juni 2024) bij Loetje Overveen. Het was de themadag Wonen en er waren in totaal bijna 50 deelnemers uit de sector: aannemers, timmermannen, tuinmannen, bouwbegeleiders, interieur specialisten, makelaars, designers en zelfs een notaris en ecologische tuinman!

Ezra Makkes - zelfstandig makelaar- presenteerde samen met Vincent - zelfstandig financieel specialist- hun visie op de huizenmarkt. Wat zijn de verstandige keuzes, wat zijn de verschillen en wat moet je doen als huiseigenaar? En hoe krijg je additionele financiering voor verduurzaming of verbouwing? Goed gedaan, Ezra en Vincent!

Leuk dat er zoveel kruisbestuiving was tussen de participanten - en dit zorgt natuurlijk weer voor veel resultaat: nieuwe samenwerkingen, nieuwe combinaties en waarde voor de klant.

Leo Schaap - schilder- werd bekroond met de pitch prijs voor de beste pitch van deze bijeenkomst. Zijn overtuigende en krachtige presentatie maakte indruk op iedereen. Willem Haasbeek ontving de prijs voor zijn aanbevelingen naar andere leden. Dank voor de omzet Willem!

We willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst en hun waardevolle bijdrage. BNI Haarlem Luncht, een groep gedreven en gepassioneerde ondernemers rondom Haarlem uit verschillende branches. Elke dinsdag komen we samen om elkaar te helpen, aanbevelingen te geven voor nieuwe opdrachten en ondersteunen in het ondernemen.

Voor zowel jonge als meer ervaren ondernemers, is het enorm waardevol om in zo’n fijne groep te leren pitchen, te sparren met ervaren ondernemers en omzet te genereren. Kom jij de volgende keer ook? Meld je aan als bezoeker via: deze link.

En special credits voor Toos Koster van KLIK Media & Design. Toos is videograaf en heeft deze impressie gemaakt. Wil je meer weten over Toos haar werk: klikmedia-design.com

Geven loont!

Contact

BNI Haarlem Luncht
Tel: 06-53 800 500
E-mail: reinout@greenmultimedia.nl

Bijeenkomst

Loetje Overveen
Bloemendaalseweg 260
2051 GN Overveen
Elke dinsdag van 12.30 tot 14.00 uur
Inloop 12.15 uur

Volg ons

© Copyright 2024 BNI Haarlem Luncht