Groter netwerk? Meer omzet?

Aktie voor Inspire2Live

Datum : 17-01-2024

Op dinsdag 16 januari stond onze meeting in het teken van de ANBI-stichting Inspire2Live!

Inspire2Live helpt mensen met kanker en gaat verder waar andere organisaties stoppen. Van preventie tot nazorg. De veelal medisch specialisten uit de hele wereld werken samen om revolutionaire onderzoeks- en behandelmethodes sneller op de markt te krijgen. Deze methodes zouden te allen tijde voor iedereen beschikbaar moeten zijn en daarvoor zet Inspire2live zich in.

Ilona Schelle nam ons mee in alle goede initiatieven en geweldige resultaten van Inspire2live en er werd achteraf ruim gedoneerd door alle aanwezigen, onder wie maar liefst zestien gasten! En niet alleen in geld, maar ook in de vorm van ondersteunende diensten!

Naast deze inspirerende presentatie vierden we de toetreding van ons nieuwe lid Toos Koster en de verlenging van het lidmaatschap van Emke Vreugdenhil. Zij is al jaren lid na en ze vertelde wat voor haar de meerwaarde is van dit lidmaatschap.
Daarna volgde een uitgebreide aanbevelingenronde en werd Wouter Klijn bovendien verrast door een mooie getuigenis van Michaël van Leijen.

Een superfijne bijeenkomst, waarvoor ook jij van harte bent uitgenodigd om een keer onze gast te zijn.

Wil jij ook je eigen sales team? Meer omzet? Een groter netwerk? Kom dan vooral langs bij onze netwerklunch. Wij reserveren dan een stoel en een heerlijke lunch voor je!

Aktie voor Inspire2Live

Geven loont!

Contact

BNI Haarlem Luncht
Tel: 06-53 800 500
E-mail: reinout@greenmultimedia.nl

Bijeenkomst

Loetje Overveen
Bloemendaalseweg 260
2051 GN Overveen
Elke dinsdag van 12.30 tot 14.00 uur
Inloop 12.15 uur

Volg ons

© Copyright 2024 BNI Haarlem Luncht